Főoldal
Tananyagok
Oktatási segédletek
Minimumkérdések
Sikereink
Galéria
Képek
Videók
Kapcsolat
Erasmus+
Munkalapú képzések európai gyakorlata
Traditions across borders
Szakképzés a gasztronómia területén Európában észak és dél vonzásában
Wexedu tanulmányutak
Köznevelési projekt 2017-2019
Gasztro(É)trendek
Felnőttoktatás
Órarend
Csengetési rend
Cukrász 34 811 01
Diétás szakács 35 811 03
Kis es Középvállalkozások Ügyvezetője I 35 345 01
Kis es Középvállalkozások Ügyvezetője II 55 345 01
Pedagógiai es családsegítő munkatárs 54 410 02
Pincér 34 811 03
Szakács 34 811 04
Érettségire felkészítő
Számítógép szerelő, karbantartó 34 523 02
Turisztikai szervező értékesítő 54 812 03
Vállalkozási és bérügyintéző 54 344 02
Alapítvány
E-napló
ÖKO program
Nyílt nap 2019
3. Az országos mérés-értékelés eredményei
Közzététel dátuma:
2015. február 17. kedd, 09:16
.
DMC Firewall
is developed by
Dean Marshall Consultancy Ltd