Főoldal
Letöltések
Oktatási segédletek
Minimumkérdések
Dokumentumok
Képzési dokumentumok
Sikereink
Galéria
Képek
Videók
Kapcsolat
Aktuális pályázatok
Munkalapú képzések európai gyakorlata
Traditions across borders
Szakképzés a gasztronómia területén Európában észak és dél vonzásában
Wexedu tanulmányutak
Felnőttoktatás
Csengetési rend
Cukrász 34 811 01
Diétás szakács 35 811 03
Kis es Középvállalkozások Ügyvezetője I 35 345 01
Kis es Középvállalkozások Ügyvezetője II 55 345 01
Pedagógiai es családsegítő munkatárs 54 410 02
Pincér 34 811 03
Szakács 34 811 04
Érettségire felkészítő
Számítógép szerelő, karbantartó 34 523 02
Turisztikai szervező értékesítő 54 812 03
Vállalkozási és bérügyintéző 54 344 02
Alapítvány
E-napló
ÖKO program
VSZC
EU Szakképzési hét ’16
Takács Zoltán beszámoló
Közzététel dátuma:
2018. március 19
.
Szunyogh Matild beszámoló
Közzététel dátuma:
2018. március 19
.
Jócsik János beszámoló
Közzététel dátuma:
2018. március 19
.
Gerlai Boglárka beszámoló
Közzététel dátuma:
2018. március 19
.
Tanári beszámolók
Közzététel dátuma:
2016. július 19
.
További cikkeink...
A projekt összefoglalója
1
2
»
Utolsó
Our website is protected by
DMC Firewall!