SZC logo

Váci Szakképzési Centrum

OM kód: 203065 | 2000 Szentendre, Római sánc köz 1.

Intézmény logo

Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Iskolánk valamennyi munkatársa nevében szeretettel köszöntöm a Váci Szakképzési Centrum Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola honlapjának olvasóit.

Iskolánk alapítása több évtizedes múltra tekint vissza. Az elmúlt hosszú évek alatt arra törekedtünk, hogy folyamatosan fejlesszük pedagógiai munkánkat és bővítsük oktatási választékunkat. Honlapunkon több olyan információt megtalálnak, amelyek segítenek önöknek eligazodni iskolánk sokrétű tevékenységei között.

A Dunakanyarban, mint kiemelt műemléki és idegenforgalmi környezetben olyan oktatási szerkezetet alakítottunk ki, amely rugalmasan képes kiszolgálni ennek a gazdasági térségnek a munkaerőpiaci igényeit.

Szakmai-pedagógiai tevékenységünk arra irányul, hogy az általunk képzett, iskolánkban érettségit és szakmai végzettséget szerző fiatalok a szolgáltató tevékenységek területeinek legkiválóbb szakemberei, a jövő szakmai vezetői legyenek.

Kedves Érdeklődők! Arra biztatjuk önöket, hogy ismerjék meg intézményünk szellemiségét, az aktuális információkért látogassanak el többször honlapunkra, és jöjjenek el hozzánk egy személyes találkozásra.

Szeretettel várjuk önöket iskolánkban!

Énekes Rita
igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Váci Szakképzési Centrum


Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola

2000 Szentendre, Római sánc köz 1.

Telefon: 0626312167

E-mail: info@petzeltj.hu

OM azonosító: 203065


2024Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola