SZC logo

Váci Szakképzési Centrum

OM kód: 203065 | 2000 Szentendre, Római sánc köz 1.

Intézmény logo

Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Projektek

VET PACT

További projektjeink

VET-Pact - RiVET curriculum

A Valenciában megrendezett projekttalálkozónkon együtt törtük a fejünket a VET-Pact pályázat több hónapos kutatási fázisa után a transzformatív tanulás módszereiről
Bővebben a projektről
In the VET PACT project, 6 partners and 4 affiliate partners, NGOs, Foundations and VET schools from Romania, Hungary, Spain, Argentina, Columbia and El Salvador work together to increase the quality, perception and capacity of VET providers, and empower VET learners through Transformative Learning.
Bővebben a projektről
A P4C módszertan lényege, hogy a gyerekek megtanulják az érvelés technikáját, ezáltal fejlődik a problémamegoldó készségük és jobban átlátják az ok-okozati összefüggéseket. A tapasztalatszerzés párbeszédre épül, mellőzzük a vita helyzeteket.
Bővebben a projektről
Mi is az a transzformatív tanulás? Hogyan tudnak diákjaink tudást és motivációt meríteni egy olyan tanulási módszerből, ami különbözik a hagyományostól? Ebben a témában fogunk kutatni és gyakorlatot szerezni 2 teljes évig 6 ország, köztük 3 európai és 3 közép-amerikai ország intézményeivel. (Románia, Magyarország, Spanyolország, Argentína, Kolumbia és El Salvador)
Bővebben a projektről

Partnereink

SZC logo

Váci Szakképzési Centrum


Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola

2000 Szentendre, Római sánc köz 1.

Telefon: 0626312167

E-mail: info@petzeltj.hu

OM azonosító: 203065


2024Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola